Ismail Saymaz Veyis Ateş : Saymaz'dan dikkat çeken yazı: Veyis Ateş olayının ... : Saymaz, veyis ateş'in geçmişiyle ilgili kamuoyu tarafından pek bilinmeyen bir detayı da paylaştı.

Ismail Saymaz Veyis Ateş : Saymaz'dan dikkat çeken yazı: Veyis Ateş olayının ... : Saymaz, veyis ateş'in geçmişiyle ilgili kamuoyu tarafından pek bilinmeyen bir detayı da paylaştı.. İsmail saymaz şaşkınlıkla istedin mi? diye sorunca kendini düzeltti: Sezgin baran korkmazla ne zamandan beri tanışıyorsun? Sözcü gazetesi yazarı i̇smail saymaz, habertürk programcısı veyis ateş'le yaptığı görüşmeyi anlattı. Veyis ateş, sezgin baran korkmaz'dan para istedi mi; 7 aydan beri çıkmayan konuşmam neresi önü neresi arkası.

İsmail saymaz şaşkınlıkla istedin mi? diye sorunca kendini düzeltti: İsmail saymaz veyis ateş ile ilgili söz konusu konuşmasında şunları söyledi; Zanka tv açıklamada şunu yazdı:gazeteciler ferit atay ve ali tarakçı gündemi değerlendiriyor. Sedat peker ile başlayıp sezgin baran korkmaz ile devam eden iddialar sonrası veyis ateş sessizliğini koruyor. Benim 94 yılındaki ülkücülüğümü herkes biliyor ama bu gözden kaçmış yani.

Veyis Ateş, canlı yayında hakkındaki iddiaları yanıtladı ...
Veyis Ateş, canlı yayında hakkındaki iddiaları yanıtladı ... from www.yolculukhaber.net
O günlerde oraya davetli olarak gitmedim o günlerde zaten bir arkadaşım teknesinde tatildeydim. Saymaz ateş'in göreve devam edip etmeyeceği konusunda habertürk yetkililerinden aldığı bilgiyi de paylaştı. Göreceğiz bu sefer sınava hazırlanmış mı? Ne yapacağım ben o kadar parayı nereye saklayacağım? Veyis ateş, sezgin baran korkmaz'dan para istedi mi; Programda i̇smail saymaz'ın soruları ve veyis ateş'in verdiği yanıtlar şöyle: Geçtiğimiz temmuzun 20leri ya da 30larından tanıyorum meşhur otele davetli olarak gittim. Habertürk sunucusu veyis ateş'in kara para aklamakla suçlanan firari iş insanı sezgin baransu korkmaz'ın sorunu halletmesi karşılığında 10 milyon euro rüşvet medya, siyaset ve iş dünyasını sarsan olaya ilişkin son gelişmeleri sözcü yazarı i̇smail saymaz, bugünkü köşe yazısında aktardı.

Zanka tv tarafından yayınlanan veyi̇s ateş ne anlatmadi?

18.06.21 tarihinde akşam olacakmış yayın. Sen bu konuşmada diyorsun ki, senle veyis ateş: Habertürk'te i̇çişleri bakanı süleyman soylu ile yapılan söyleşiyi kendisi mi organize etti? İsmail saymaz veyis ateş ile ilgili söz konusu konuşmasında şunları söyledi; 7 aydan beri çıkmayan konuşmam neresi önü neresi arkası. Sözcü gazetesi yazarı i̇smail saymaz, habertürk programcısı veyis ateş'le yaptığı görüşmeyi anlattı. Özel röportaj yarın 20.00'de halktv'de. Sezgin baran korkmazla ne zamandan beri tanışıyorsun? Veyis ateş halk tv de ismail saymazın sorularını yanıtlayacakmış. Sezgin baran korkmazla ne zamandan beri tanışıyorsun? O günlerde oraya davetli olarak gitmedim o günlerde zaten bir arkadaşım teknesinde tatildeydim. Diyelim ki istedim diyorum yahu! Veyis ateş olayı sonrası 12 gazetecinin korkmaz tarafından maaşa bağlandığı iddia edildi.

Saymaz, veyis ateş'in geçmişiyle ilgili kamuoyu tarafından pek bilinmeyen bir detayı da paylaştı. Istediyse hangi klikler adına istedi? 'açık açık sorun, açık açık konuşacağım.' diyen veyis ateş, i̇smail saymaz'ın sorularını yanıtlayacak. Sedat peker'in iddialarının ardından habertürk'ten istifa eden veyis ateş yarın halk tv'de i̇smail saymaz'ın programına katılacak. İsmail saymaz veyis ateş'in bilinmeyen geçmişini açıkladı.

İsmail Saymaz: Veyis Ateş süresiz izne çıkarıldı, ta ki ...
İsmail Saymaz: Veyis Ateş süresiz izne çıkarıldı, ta ki ... from www.gercekmuhabir.com
Medyaradar'ın aktardığına göre, i̇smail saymaz şunları söyledi İsmail saymaz şaşkınlıkla istedin mi? diye sorunca kendini düzeltti: Habertürk veyis ateş ile yollarını ayıracak mı sorusunun cevabını ise bugün i̇smail saymaz verdi. Göreceğiz bu sefer sınava hazırlanmış mı? Maddesi uyarınca, sadece yazıların sahibi olan köşe yazarlarının ad soyad bilgileri, yazı sahibi gazete bilgisi, yazı tarihi ve yazıların gazetelerdeki orjinal kaynak linkleri paylaşılmakta olup. Sezgin baran korkmazla ne zamandan beri tanışıyorsun? 18.06.21 tarihinde akşam olacakmış yayın. Sözcü gazetesi yazarı i̇smail saymaz, habertürk programcısı veyis ateş'le yaptığı görüşmeyi anlattı.

Yoksa veyisin ne diyeceğinin pek bir önemi yok zaten neyin ne olduğu belli.

Sezgin baran korkmazla ne zamandan beri tanışıyorsun? O günlerde oraya davetli olarak gitmedim o günlerde zaten bir arkadaşım teknesinde tatildeydim. 18.06.21 tarihinde akşam olacakmış yayın. '12 gazeteciye para verdiğim iddiası yalan'. Halk tv genel yayın yönetmeni suat toktaş, bu flaş gelişmeyi sosyal medya twitter hesabından duyurdu. Habertürk'te i̇çişleri bakanı süleyman soylu ile yapılan söyleşiyi kendisi mi organize etti? Saymaz, veyis ateş'in geçmişiyle ilgili kamuoyu tarafından pek bilinmeyen bir detayı da paylaştı. Veyis ateş, sezgin baran korkmaz'dan para istedi mi; İsmail saymaz şaşkınlıkla istedin mi? diye sorunca kendini düzeltti: Sedat peker ile başlayıp sezgin baran korkmaz ile devam eden iddialar sonrası veyis ateş sessizliğini koruyor. Sen bu konuşmada diyorsun ki, senle veyis ateş: Göreceğiz bu sefer sınava hazırlanmış mı? Sezgin baran korkmazla ne zamandan beri tanışıyorsun?

İsmail saymaz konuk olduğu 'ayşenur arslan ile medya mahallesi'nde organize suç örgütü lideri sedat peker'in son videosunda adı geçen veyis ateş ile yaptığı görüşmenin off the record olmayan bölümünü anlattı. Ne yapacağım ben o kadar parayı nereye saklayacağım? Veyis ateş olayı sonrası 12 gazetecinin korkmaz tarafından maaşa bağlandığı iddia edildi. Sezgi̇n baran korkmaz neden konuşturulmadi? isimli video. Diyelim ki istedim diyorum yahu!

Sezgin Baran Korkmaz, İsmail Saymaz'ın programında konuşuyor
Sezgin Baran Korkmaz, İsmail Saymaz'ın programında konuşuyor from www.yurtgazetesi.com.tr
Sözcü yazarı i̇smail saymaz, hakkında kara para aklama iddiası bulunan firari iş insanı sezgin baran korkmaz'ın arabuluculuk için kendisinden 10 milyon euro istediğini belirttiği veyis ateş'in habertürk yönetimine söz konusu iddiaları ilk başta keskin bir dille yalanladığını yazdı. İsmail saymaz konuk olduğu 'ayşenur arslan ile medya mahallesi'nde organize suç örgütü lideri sedat peker'in son videosunda adı geçen veyis ateş ile yaptığı görüşmenin off the record olmayan bölümünü anlattı. Sen bu konuşmada diyorsun ki, senle veyis ateş: Geçtiğimiz temmuzun 20leri ya da 30larından tanıyorum meşhur otele davetli olarak gittim. Halk tv'de yayımlanan programa katılan veyis ateş önce 10 milyon euro istedim dedi. Habertürk sunucusu veyis ateş'in kara para aklamakla suçlanan firari iş insanı sezgin baransu korkmaz'ın sorunu halletmesi karşılığında 10 milyon euro rüşvet medya, siyaset ve iş dünyasını sarsan olaya ilişkin son gelişmeleri sözcü yazarı i̇smail saymaz, bugünkü köşe yazısında aktardı. Veyis ateş halk tv de ismail saymazın sorularını yanıtlayacakmış. Zanka tv tarafından yayınlanan veyi̇s ateş ne anlatmadi?

Sezgin baran korkmazla ne zamandan beri tanışıyorsun?

Sezgi̇n baran korkmaz neden konuşturulmadi? isimli video. Sen bu konuşmada diyorsun ki, senle veyis ateş: Websitelerimizde, fikir ve sanat eserleri kanunu 36. İsmail saymaz veyis ateş ile ilgili söz konusu konuşmasında şunları söyledi; Ne yapacağım ben o kadar parayı nereye saklayacağım? Habertürk sunucusu veyis ateş'in kara para aklamakla suçlanan firari iş insanı sezgin baransu korkmaz'ın sorunu halletmesi karşılığında 10 milyon euro rüşvet medya, siyaset ve iş dünyasını sarsan olaya ilişkin son gelişmeleri sözcü yazarı i̇smail saymaz, bugünkü köşe yazısında aktardı. İsmail saymaz'ın sorularını bloke etti mi? Göreceğiz bu sefer sınava hazırlanmış mı? Programda i̇smail saymaz'ın soruları ve veyis ateş'in verdiği yanıtlar şöyle veyis ateş: Kayıtla savcılığa suç duyurusunda bulunmalı. Diyelim ki istedim diyorum yahu! Sözcü gazetesi yazarı i̇smail saymaz, habertürk programcısı veyis ateş'le yaptığı görüşmeyi anlattı. Veyis ateş, halk tv'de yarın saat 20:00'de i̇smail saymaz'ın sorularına canlı yayında cevap verecek.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook